Fitness Hansweert

Fitness Hansweert

Fitness Hansweert

Fitness Hansweert
Fitness Hansweert

Onder het motto ‘ bewegen is goed en gezond’ is Fitness SaFyR  onderdeel geworden van Fysiotherapie SaFyR Yerseke-Hansweert. We willen graag dat iedereen die gezond wil sporten op een professionele manier begeleid wordt bij het trainen van onder andere conditie en kracht. Binnen de fitness richten we ons op mensen met en zonder klachten of aandoeningen. 

Je kunt bijvoorbeeld trainen om fit en vitaal te blijven, te herstellen na een blessure of je voorbereiden om fit te worden voor een operatie. Iedereen denkt met fitness enkel aan het sporten op apparaten, zoals kracht en cardio apparaten. Binnen Fitness SaFyR is er juist ook veel aandacht voor functioneel trainen van het gehele lichaam. Dit zijn oefeningen met of zonder oefenmateriaal in de vrije zaalruimte. Naast kracht en conditie train je hiermee je dagelijkse vaardigheden, maar ook je coördinatie en balans. 

De begeleiding in de fitnesszaal wordt gegeven door professioneel opgeleide coaches. Dit zijn bewegingsagogen, studenten CIOS of fysiotherapie of fysiotherapeuten. Zij zijn allen opgeleid om je op de juiste manier te coachen, zodat je het doel wat je gesteld hebt bereikt.

Op de locatie Hansweert werken we in groepsverband. Dit zijn kleine groepen van maximaal 6 personen. Hierdoor krijg je veel individuele aandacht. De oefenzaal in Hansweert is kleiner dan in Yerseke, maar volledig ingericht zodat je alle spieren kunt trainen. Hier zijn 2 loopbanden, 2 fietsen, een crosstrainer en roeier aanwezig voor het trainen van je conditie en uithoudingsvermogen. Er is ook krachtapparatuur voor de benen en armen aanwezig en veel losse materialen voor functionele training. De groepen worden begeleid door een bewegingsagoog of fysiotherapeut.

Waarom zou je naar een fysiotherapiepraktijk gaan om op abonnement te gaan fitnessen? Kan dat in een sportschool niet beter? 

Wat ons betreft biedt het sporten in onze praktijk een belangrijk aantal voordelen;

  • Je traint met een klein aantal medesporter tegelijkertijd in de zaal, waar er aandacht is voor jou en de uitvoering van je oefeningen
  • De trainer heeft de kennis in huis om een oefenschema te maken specifiek voor jou en kan dit aanpassen aan je wensen of eventuele klachten of beperkingen.
  • In geval van opkomende klachten is de stap naar de fysiotherapeut snel gemaakt.

Interesse? Maak een afspraak voor een eerste intake  -> link naar contact gegevensHeeft u vragen over onze behandelingen of wilt u een afspraak maken? 

Neem dan even contact met ons op.