SamenwerkingWe werken nauw samen met andere zorgverleners. De lijntjes met de andere zorgverleners zijn kort. Zo wordt er snel overleg gepleegd met de huisarts, specialist, thuiszorg, revalidatie of compressiespecialist enzovoort. 

Ook binnen het team van SaFyR wordt er goed samengewerkt. Doordat elke collega zijn eigen aandachtsgebied heeft kan het zijn dan uw fysiotherapeut u adviseert om de behandeling voort te zetten bij een andere fysiotherapeut of om de behandeling samen uit te voeren. Daarmee kunnen we u de best mogelijk behandeling bieden en uw herstel te versnellen.


Wat betekent SaFyR

SaFyR staat voor Samenwerkende Fysiotherapiepraktijken Reimerswaal. Dit samenwerkingsverband is ontstaan tussen de praktijken in Rilland, Krabbendijke, Hansweert en Yerseke. Er zijn binnen de fysiotherapie steeds meer specialisaties en deze kunnen niet allemaal worden aangeboden door de praktijken afzonderlijk. Door in elkaars praktijken te behandelen voor klachten die gespecialiseerde fysiotherapie nodig hebben, kunnen we dit in een groter gebied aanbieden (gemeente Reimerswaal). Zo behandelt de kinderfysiotherapeut uit Yerseke ook in Krabbendijke en Rilland en komt de bekkenfysiotherapeut uit Rilland behandelingen uitvoeren in Yerseke en Hansweert.


Heeft u vragen over onze behandelingen of wilt u een afspraak maken? 

Neem dan even contact met ons op.