Over Fysiotherapie SaFyROnze praktijk kent al een aardig lange geschiedenis. Het begon in 1965. Aris Veerman is toen op Yerseke begonnen met een praktijk aan huis in de Damstraat.

Later is de praktijk verhuisd naar het oude gemeentehuis op het Kerkplein. Hier heeft de praktijk echter maar kort gezeten.

In 1981 is de praktijk verhuisd naar de huidige locatie aan de Oesterstraat. Naast de locatie in Yerseke had Aris Veerman ook locaties in Hansweert, Krabbendijke, Kruiningen en Rilland.

In 1996 zijn de locaties opgesplitst en ontstonden er 5 maatschappen. De praktijk zoals deze nu is, werd een maatschap waarvan Paula van Houte, Frits Lunenborg en Maarten Deusing de eigenaren waren. In 2009 is de praktijk van Hansweert, waarvan Tine de Cruyenaere eigenaar was, overgenomen door de Maatschap voor Fysiotherapie te Yerseke. Zo ontstond de maatschap ‘Fysiotherapieprakijk Yerseke-Hansweert’.

In 2016 is de naam SaFyR ontstaan. Dit staat voor Samenwerkende Fysiotherapeuten Reimerswaal. Er is toen een samenwerking aangegaan met de praktijken in Krabbendijke en Rilland. Met als doel om de specialisaties in alle praktijken aan te bieden, zodat de specialistische zorg dichter bij de mensen kwam.

In 2011 ging de maatschap verder met 2 maten, namelijk Paula van Houte en Frits Lunenborg.

Sinds 2014 is Marina de Reijger-Mijnsbergen toegetreden tot de maatschap.

Het was jaren zoeken naar een geschikte locatie voor nieuwbouw van de praktijk, omdat het oude pand erg gedateerd was. Uiteindelijk is er besloten om op de huidige locatie flink te verbouwen en uit te breiden. Dat betekende dat we tijdelijk een ander onderkomen moesten zoeken. Deze vonden wij in de pastorie van de Gereformeerde Kerk aan de Damstraat. Tijdelijk (vanaf april t/m september) hebben wij daar praktijk gehouden om in 2016 weer terug naar ons volledig gerenoveerde pand te gaan.

In 2019 is Jenny Aarts-de Groene tot de maatschap toegetreden.

Sinds april 2023 zijn Paula van Houte en Frits Lunenborg uit de maatschap getreden en zijn Jenny en Marina verder gegaan met de maatschap ‘Fysiotherapie SaFyR Yerseke-Hansweert’.Heeft u vragen over onze behandelingen of wilt u een afspraak maken? 

Neem dan even contact met ons op.