Klachten

Nekklachten

Nekklachten

Nekklachten komen bijna nooit op zichzelf, maar zijn altijd gemoeid met meerdere factoren. Onze fysiotherapeuten helpen u graag met het opsporen van het probleem.

Hand en pols klachten

Je handen en polsen gebruik je vrijwel heel de dag. Klachten hieraan kunnen erg vervelend en beperkend zijn. Met de juiste therapie kan je dit verbeteren.  
Schouderklachten

Schouderklachten

Schouderklachten zijn veel voorkomend. Ze kunnen variëren van milde irritatie tot ernstige beperkingen en pijn in de schouder.

COPD, bronchitis

COPD

COPD is een chronische aandoening van de longen. COPD staat voor Chronic Obstructive Pulmonary Disease. Het is een chronische ziekte, die dus niet meer over gaat.
Hoofd-, kaak- & aangezichtsklachten

Kaakklachten

Kaakklachten komen relatief vaak voor. Vaak zijn ze onschuldig, maar kunnen erg vervelend zijn. De klachten kunnen zich uiten in pijn in de kaak, het oor, de nek of het hoofd.

Lage rugpijn

Lage rugpijn

Lage rugpijn is een veel voorkomende klacht, 60-90% van de bevolking krijgt ooit in zijn leven te maken met pijn in de onderrug. Lage rugpijn gaat meestal vanzelf over binnen enkele weken.

Artrose

Artrose

Artrose is een veelvoorkomende aandoening, bij de huisartsen zijn er zo’n 1.500.000 mensen bekend met deze aandoening. Het is een aandoening die onderdeel is van het ouder worden.

Mastitis/ borstontsteking

Mastitis/ borstontsteking

Mastitis is (beginnende) borstontsteking. Deze klacht komt regelmatig voor bij vrouwen die borstvoeding geven of kolven. Het komt meestal voor in de eerste 6 weken na de bevalling.

Nieuwe heup/ Nieuwe knie

Nieuwe heup/ Nieuwe knie

Bij een nieuwe heup of knie, heeft u al lange tijd last van klachten aan het gewricht. Direct na de operatie mag u de heup of knie volledig belasten, maar wel ondersteund met een loophulpmiddel.

Specialisaties Safyr fysiotherapie

Oncologie

 Ons toegewijde team van ervaren fysiotherapeuten begrijpt dat kankerbehandelingen en de ziekte zelf een grote impact kunnen hebben op je fysieke en mentale welzijn.

Corona / long-covid

Corona / long-covid

Ons ervaren team van fysiotherapeuten begrijpt de uitdagingen waarmee mensen na COVID-19 worden geconfronteerd en is vastberaden om je te helpen je fysieke en mentale welzijn te herstellen.

De ziekte van Parkinson

Parkinson

Parkinson is een progressieve neurologische aandoening die bewegingsproblemen veroorzaakt. Fysiotherapie speelt een cruciale rol in het beheersen van de symptomen

Hoofd-, kaak- & aangezichtsklachten

Hoofdpijn 


Wist u dat hoofdpijn één van de meest voorkomende klachten is? Er zijn dan ook veel verschillende oorzaken voor. Heb je meer dan één keer in de week zwaar hoofdpijn, dan is het een goed idee om eens langs te komen. 
Etalagebenen/Claudicatio Intermittens

Etalagebenen/Claudicatio Intermittens

Etalagebenen worden veroorzaakt door een verminderde bloedtoevoer naar de benen, vaak als gevolg van vernauwde bloedvaten. Dit leidt tot pijn en kramp tijdens het lopen, wat resulteert in de bekende "etalagebenen".

Spanningsklachten

Spanningsklachten 

Spanningsklachten zijn klachten die je zowel mentaal als lichamelijk kunt ervaren. Iedereen ervaart spanning in zijn lichaam, zodra deze spanning chronisch wordt of in de loop van de tijd toeneemt kunnen de klachten voor symptomen gaan zorgen.


Heeft u vragen over onze behandelingen of wilt u een afspraak maken? 

Neem dan even contact met ons op.