Fitness Yerseke

Fitness Yerseke

Fitness Yerseke

Fitness Yerseke
Fitness Yerseke

Onder het motto ‘ bewegen is goed en gezond’ is Fitness SaFyR  onderdeel geworden van onze praktijk Fysiotherapie SaFyR Yerseke-Hansweert. We willen graag dat iedereen die gezond wil sporten op een professionele manier begeleid wordt bij het trainen van onder andere conditie en kracht. Binnen de fitness richten we ons op mensen met en zonder klachten of aandoeningen. 

Je kunt bijvoorbeeld trainen om fit en vitaal te blijven, te herstellen na een blessure of je voorbereiden om fit te worden voor een operatie. Iedereen denkt met fitness enkel aan het sporten op apparaten, zoals kracht en cardio apparaten. Binnen Fitness SaFyR is er juist ook veel aandacht voor functioneel trainen van het gehele lichaam. Dit zijn oefeningen met of zonder oefenmateriaal in de vrije zaalruimte. Naast kracht en conditie train je hiermee je dagelijkse vaardigheden, maar ook je coördinatie en balans. 

De begeleiding in de fitnesszaal wordt gegeven door professioneel opgeleide coaches. Dit zijn bewegingsagogen, studenten CIOS of fysiotherapie of fysiotherapeuten. Zij zijn allen opgeleid om je op de juiste manier te coachen, zodat je het doel wat je gesteld hebt bereikt.

Op de locatie in Yerseke heb je de keuze voor individuele fitness of fitness in groepsverband. In Yerseke hebben we een grote oefenzaal. Er zijn meerdere cardiotoestellen zoals loopbanden, roeiers, crosstrainers en fietsen. Daarnaast hebben we krachtapparatuur zoals een leg press, latt pulldown en een low row en een groot scala aan losse oefenmaterialen. Hierbij kun je denken aan dumbells, kettlebels, gewichtszakken en halter en dergelijke.

Voor de fitness in Yerseke werken we met een reserveringssysteem. Via het programma Viruagym kun je via een app reserveren voor de fitness. Op deze manier kunnen we er voor zorgen dat iedereen op een prettige manier kan sporten en er niet te veel sporters tegelijkertijd in de zaal aanwezig zijn, zodat je moet wachten om een oefening uit te voeren. Het is ook mogelijk om op een vaste tijd te komen sporten, zodat je niet iedere week opnieuw hoeft te reserveren. Dit kun je persoonlijk doorgeven aan de coaches of bij de balie. Je traint met je eigen individuele schema met meerdere (maximaal 8) sporters in de zaal. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht voor jou en de juiste uitvoering van je oefeningen.


Waarom zou je naar een fysiotherapiepraktijk gaan om op abonnement te gaan fitnessen? Kan dat in een sportschool niet beter?

Wat ons betreft biedt het sporten in  onze praktijk een belangrijk aantal voordelen;

  • Je traint met een klein aantal medesporter tegelijkertijd in de zaal, waar er aandacht is voor jou en de uitvoering van je oefeningen

  • De trainer heeft de kennis in huis om een oefenschema te maken specifiek voor jou en kan dit aanpassen aan je wensen of eventuele klachten of beperkingen.

  • In geval van opkomende klachten is de stap naar de fysiotherapeut snel gemaakt.

Interesse? Maak een afspraak voor een eerste intake  -> link naar contact gegevens
Heeft u vragen over onze behandelingen of wilt u een afspraak maken? 

Neem dan even contact met ons op.