Leefstijlcoaching en voeding

Leefstijl coaching en voeding

Leefstijl coaching en voeding

Leefstijlcoaching en voeding
Fitness Hansweert

Waarom leefstijl‘coach’? Omdat je zélf je leefstijl gaat veranderen. Jouw coach helpt je om dat op een manier te doen die bij jouw past. Er moet niks, je gaat zelf de motivatie vinden om je leefstijl te verbeteren.


Wat is leefstijl coaching?

  • Begeleiding in veranderingen leefstijl

  • Doelen stellen; afvallen, aankomen, fitter voelen, meer conditie

  • Veranderingen op het gebied van; voeding, bewegen, alcohol en roken, slaap en ontspanning

Het draait allemaal om goede keuzes maken. Keuzes die je helpen en die bij je passen. Je leefstijlcoach zorgt samen met jou dat je je plan in goede stappen verdeelt, zodat je vooruitgang hebt. Ook zorg je samen dat er afstemming is met eventuele andere trajecten en adviezen die belangrijk zijn. Van een arts of een therapeut, of gewoon dat zelfhulpboek dat je aanspreekt en waar je dingen uit probeert toe te passen.


Dit alles zorgt ervoor dat je vertrouwen en motivatie opbouwt en je blijft ontwikkelen. Je zal merken dat je al gauw plezier krijgt in het verbeteren van je dagelijks leven (en dan ook nog beloond wordt door de resultaten die dat oplevert).

Het traject:

We starten met een intakegesprek en metingen, daarna bespreken we je doelen. Aan de hand hiervan maken we een trainings- en/of voedingsschema op maat. Vervolgens vindt er om de week een evaluatie consult plaats.


U heeft de keuze uit de volgende trajecten:

3 maanden     € 75,00 p.m.

6 maanden     € 60,00 p.m. 


Binnen onze praktijk is Ilse de Visser onze leefstijlcoach en zij zal je begeleiden als coach om dit traject tot een succes te maken.

Wil je meer informatie of jezelf aanmelden? Neem contact op met de praktijk via tel 0113 - 571679 of via het contactformulier van onze website.

Onze leefstijlcoach


  Ilse de Visser

Ilse de VisserHeeft u vragen over onze behandelingen of wilt u een afspraak maken? 

Neem dan even contact met ons op.