Marina de Reijger-Mijnsbergen

Marina de Reijger-Mijnsbergen
Big nr. 19057786804


Gespecialiseerd in:

  • Algemeen fysiotherapeut

  • Oedeemtherapeut

  • Oncologie

  • Specialisatie long en COVID-19

  • Lid van Chronisch Zorgnet

  • Preventie o.a. Valpreventie en Fit4Surgery


  Mijn naam is Marina de Reijger- Mijnsbergen. In 2002 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut bij Avans. Direct na mijn studie ben ik komen werken bij Fysiotherapie SaFyR Yerseke - Hansweert. In 2005 ben ik mijzelf verder gaan specialiseren als oedeemtherapeut.

  Als oedeemtherapeut kom je veel in aanraking met mensen die te maken krijgen met de ziekte kanker en naast dat het oedeem kan veroorzaken, houden mensen er vaak ook andere klachten aan over zoals vermoeidheid, verminderde energie en spierzwakte. Omdat ik graag meer wilde doen voor deze mensen heb ik mij in de loop van de jaren verder geschoold met opleidingen richting de oncologie. Ik ervaar het als heel mooi en bijzonder dat je iemand in deze moeilijke periode mag begeleiden, zodat ze weer leren hoe ze de draad van hun leven weer op kunnen pakken na zo’n ingrijpende periode. En ik kan u zeggen; dat is niet altijd gemakkelijk. 

  Daarnaast behandel ik ook mensen met longaandoeningen zoals COPD, herstellen na bv een longontsteking en mensen met post-Covid klachten.

  Sinds 2014 ben ik mede-eigenaar geworden van deze mooie praktijk, wat weer hele andere kwaliteiten van je vraagt. Het runnen van de praktijk doe ik met veel plezier en met een erg leuk en bekwaam team collega’s. In onze praktijk heerst een heerlijke ontspannen sfeer tussen de collega’s. Iedereen is op zijn eigen manier met zijn vak bezig.

  In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met plantjes in de moestuin, fiets ik graag een rondje op m’n mountainbike door ‘de zak van Zuid-Beveland’ en in de winter ga ik graag met mijn gezin skiën. Ook hou ik van gezelligheid en het afspreken met vrienden in het weekend.

  Marina is aanwezig op maandag, woensdag en donderdag.
Heeft u vragen over onze behandelingen of wilt u een afspraak maken? 

Neem dan even contact met ons op.